VOYAGE

Op reis met Voyage:

16 nieuwe kleuren geïnspireerd door de natuur

Reis mee door een wereld van kleuren met Voyage, de nieuwe collectie kleuren van tretford.

16 innovatieve nieuwe kleuren, geïnspireerd op de sereniteit van het Nederrijn gebied, de ruige kleuren van de Schotse hooglanden en de kracht van het IJslandse landschap.

Please accept marketing-cookies to watch this video.

IJsland

Hierin zie je de kracht van de aarde in al haar facetten – ijs en water, lava en magma, die de kenmerken van het landschap telkens doen veranderen.

Of je nu koele of warme tinten prefereert, deze contrastrijke kleurenwereld laat veel ruimte voor verschillende stijlen.

628 Caribisch

640 Ijs

655 Mosterd

657 Magma

651 Lava


Nederrijn

Aan de winterse Nederrijn kan het rustig en stil zijn, slechts onderbroken door het geluid van wilde ganzen, die zich hier herstellen en eten zoeken tot ze weer teruggaan naar Siberië.

Deze kleurwereld kenmerkt zich door nevelige grijstonen en warme bruin- en aardetinten.

648 Nevel

649 Grind

650 Basalt

651 Lava

652 Turf

613 Marsepein


Schotland

Groene heuvels en weides waarop schapen grazen, muren en stenen met varens en mos begroeid, onderbroken door blauwe meertjes waarin naar verluidt nog monsters zouden wonen – zo zien de bezoekers het landschap van Schotland.

Deze kleurwereld kenmerkt zich door frisse, rijke kleuren van heldergroen tot laguneblauw.

621 Citroen

656 Weide

700 Woud

654 Diepzee

653 Lila

627 Lagune


Laat je inspireren!

Reis door de wereld van kleuren en combineer dit met de voordelen van een prettig binnenklimaat. tretford tapijt wordt van natuurlijke materialen gemaakt, is slijtvast en heeft een lange levensduur.

Of je nu kiest voor banen of tegels – tretford tapijt is een tijdloos tapijt voor iedereen die hernieuwbare materialen, mooie kleuren, comfort en kwaliteit weet te waarderen.